Dongguan Changan Ruifanbao Trading Co. , Ltd.

Sund känsla av att bära rostfritt stål

Släpp tid: 2020-06-07 17:49:17    träffar: 6

1 .När öronen bara är utslitna, bär inte smycken av rostfritt stål när såret läker.


2 Nej.I samband med att bära, om det finns tid, är det bättre att ofta torka med en fin flanell för att hålla smyckena ljusa.


3 .Ta av smyckena när de simmar eller badar för att undvika kemiska förändringar på ytan efter att ha rört havsvattnet eller poolvattnet.


4 Nej.Om det finns friktionsrepor på produktens yta är det lätt att påskynda oxideringen av silver eller metall.När produktens yta oxideras till ljusbrun eller korroderas av klorid (t. ex. simbassängvatten), hantera den i tid.


5 Nej.Håll smyckena förseglade när de inte bärs för att undvika att ytljuset minskar.


6 Nej.Frekvent torka kan också minska produktens ljusstyrka.


7 Nej.När du tvättar, diskar och lagar mat, ta av ringen för att undvika påverkan av kemikalier eller oljefläckar på dess ljusstyrka.


8.Åtta, försök undvika att bära detta ornament när du gör tunga sporter eller rör tunga föremål för att undvika skador orsakade av friktion och islag orsakade av kollisionen och fallet av ädelsten.För att undvika att produkter i själva verket rörs av varandra föreslår denna artikel att produkterna skall bearbetas efter betning.


9 Nej.Undvik att använda denna produkt i värmekälla och havsvatten för att förhindra att produkten förändras på grund av kontakt med sulfid.Om du rör den i tid, tvätta den med gott om vatten.


10 Nej.Bibehållande av pärlsmycken bör undvika kontakt med syra- och alkali ämnen och hög temperatur, annars lätt att skada dess effektiva ingredienser.


11 Nej.De med allergisk hud ska bära smycken försiktigt.Om hudallergi uppträder under användning ska du omedelbart sluta bära smycken av rostfritt stål.


Tidigare: Vilka är fördelarna med ornamen...

Nästa: Vad för slags människor är acc...